The Afterlife

Kategoria: Muzyka
|| Wprowadzono:
|| Odsłony: 125
The Afterlife

Spis utworów:

  1. All That Matters Is the Moments (feat. Joshua Idehen),
  2. The Softness Of the Present,
  3. The Afterlife,
  4. Lifeforce Part I,
  5. Lifeforce Part II,
  6. The Seven Planetary Heavens.
Wykonawca: The Comet Is Coming
Rok wydania: 2019
Wytwórnia: UMG Recordings
Format: CD
Liczba płyt: 1